Wednesday, November 20, 2013

Assalamualaikum

Assalamualaikum.

Saya nak bagitaw yang selepas ini, blog ini adalah bukan seperti biasa. Ia bukan seperti blog yang anda pernah baca sebelum ini. Apa yang berubah? InsyaAllah, mungkin entry2 selepas ini akan membuatkan anda lebih memahami. Maaf diatas segala hasil tulisan saya selama andai ada menyinggung mana mana pihak secara langsung atau tidak. Saya dengan rasa rendah diri, memohon maaf dari mereka yang terasa dengan apa yang pernah saya tulis. Saya hormati hak anda untuk tidak memaafkan atau apa sahaja keputusan anda. 

Untuk pengetahuan kalian, saya juga telah delete semua entry saya dari tahun 2009. Sebanyak 1,700++ entry telah saya delete. Atas sebab apa? Biarlah ia menjadi rahsia saya dan Allah. Jangan terkejut bila tengok entry ni baru ada 2, 3 entry ye. 

Saya nak mulakan sesuatu yang baru. Anggap blog ini anda baru jumpa ye. 

Assalamualaikum.Hai. Nama saya Cik Meena. Awak boleh panggil saya Cik atau Meena atau MeeMee atau NaNa atau NaMee atau apa sahaja yang anda selesa. Saya penulis blog ini. Penulis? Mungkin bukan. Saya Perapu (diambil dari perkataan RAPU yang membawa kepada perbuatan MERAPU). Hehe. Selamat membaca blog saya ye. Hehehe. 


Salam, 

No comments: